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I’m not sure where my mom got this recipe from, I’ll have to ask her lol… I guess she just used everything she found at that moment in her kitchen and tatannnnn… these nuggets were born.
The main ingredient of these nuggets is Curry, which is somewhat different since curry is not traditionally used seasoning in Peru. Truth be told, it gives them a unique and delicious taste.
Ingredients
2 chicken breasts, cut into small pieces
2 tbsp of yellow curry.
Salt and pepper to taste.
2 eggs.
2 cups all-purpose flour
½ cup avocado oil o the best option for you to fry
Procedure
In a bowl, mix the eggs with salt and pepper. In a separate bowl, add flour with the curry.
Mom didn’t use the traditional breading technique of flour, egg wash and breadcrumbs.
Instead, she would just dip them in the egg wash and then coat them in flour.
Drain the flour and fry them on a heated pan with oil over medium-high heat.
Fry the chicken in batches if needed, or you can always use a larger pan, until they are
cooked through and golden brown, it shouldn’t be more than 2 or 3 minutes per side.
Drain on a paper towel and serve.

Los nuggets de mi mami
No estoy segura de dónde obtuvo mi madre esta receta; Tendré que preguntarle jajaja … tal vez usó todo lo que encontró en la cocina y tatannnnn así nacieron estos nuggets.
El ingrediente principal de los nuggets son el curry, que es algo extraño porque no es una especia tradicional para los Peruanos, pero la verdad es que les da un sabor bien bueno…
Aquí les comparto la receta.
Ingredientes
• 2 pechugas de pollo, cortadas en trozos pequeños
• 2 cucharadas de curry amarillo.
• Sal y pimienta para al gusto
• 2 huevos.
• 2 tazas de harina sin preparar
• ½ taza de aceite de aguacate o la mejor opción que tengas para freir
Preparación
- En un tazón, mezcle los huevos con sal y pimienta. En un recipiente aparte, agregue la harina
con el curry. - Sumerja el pollo en el huevo y luego en la harina.
- Escurrir la harina y freírla.
- Caliente el aceite en una sartén grande a fuego medio-alto.
- Fríe el pollo, en lotes si es necesario, hasta que estén dorados y bien cocidos, un par de minutos
por lado. - Escurrir sobre una toalla de papel y servir.
Fácil y para el gusto de toda la família, genial Silvana
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